Mine undervisningsmetoder

Det er viktig for meg at mine kunder opplever fremgang, inspirasjon og sangglede gjennom konkrete teknikker og øvelser. Av den grunn har jeg investert betydelig tid og ressurser i de mest banebrytende undervisningsmetodene på markedet; Komplett sangteknikk og Timani. Med den nyeste kunnskapen innen vokalteknikk og bevegelseslære for instrumentalister og sangere er min visjon å hjelpe deg med å utforske ditt fulle potensiale som musiker. Hadde det ikke vært gøy å kunne synge eller spille uten fysiske hindre? 

CVT.png

Komplett sangteknikk (CVT) er en sjangeruavhengig og forskningsbasert metode grunnlagt av den danske stemmeforskeren Cathrine Sadolin. CVT tar utgangspunkt i at alle lyder kan produseres på en sunn og uanstrengt måte, uten å skade stemmen. Ved å følge et spesifikt sett med regler kan en altså designe sin egen "sound" og synge akkurat slik en selv ønsker - uten å skade stemmen. Les mer om CVT her.

 

Timani_logo.png

Timani, grunnlagt av Tina Margareta Nilssen, er en metodisk tilnærming til bevegelseslære for musikere. Målet er at sangere (og instrumentalister) skal kunne uttrykke sitt fulle musikalske potensiale, uten unødige fysiske hindre. Timani tilbyr konkrete øvelser som optimaliserer kroppens bruk av muskler, skjelett og bindevev. Dette har direkte innvirkning på kroppens muskelkoordinasjon og forbedrer raskt teknikk, klang, kraft, timing og frasering. Les mer om Timani her.