Hvor ofte bør jeg ha sangtime?

Det bestemmer du helt selv. Til å begynne med kan det være lurt å ha sangtime en gang i uken fordi det ofte tar litt tid for kroppen å vende seg til nye øvelser og teknikker. I den perioden kan det være hensiktsmessig med hyppig veiledning slik at en er sikker på at øvelsene utføres på riktig måte. Etter hvert er målet å bli din egen sanglærer.

Hvordan kommer jeg meg til undervisningslokalet?

Du kan ta buss 20 mot Romolslia. Den går minst to ganger i timen fra Grilstad, via Lade og Midtbyen før den går videre mot Selsbakk og Romolslia. Gå av på holdeplassen som heter Gammel-lina. Gå tre skritt tilbake i den retningen bussen kom fra og inn på den første veien til venstre. Etter ca. 100 meter tar du første vei inn til venstre igjen. Du befinner deg nå i Bekkvegen. Fortsett rett fram til du ser det en grå og hvit tomannsbolig i enden av veien. Når du kommer til det grå huset, Beggevegen 8B, med den røde døren har du kommet til rett sted.

Kan jeg betale kontant eller med Vipps?

Du kan betale kontant, men jeg foretrekker å sende faktura pr. e-post ved månedsslutt (eller etter avtale). Ønsker du likevel å betale kontant ettersender jeg en faktura (som du selvsagt slipper å betale) slik at regnskapstallene er ajour. Det for tiden ikke mulig å betale med Vipps.

Hvor mye koster en sangtime?

Det kommer litt an på timens varighet. De fleste bestiller sangtime medio som varer i 60 minutter. Denne timen koster for tiden 690 kroner. Forhåndskjøper du en pakke på 10 sangtimer får du den 11. timen gratis. Les mer om sangtimer og priser her.

Behøver jeg å forberede noe til sangtimen?

Det er fint om du forbereder en til to sanger, eller noen musikalske fraser du kunne tenke deg å jobbe med. Min filosofi er at det er mest effektivt å jobbe med sangteknikk og/eller muskelkoordinasjon direkte opp imot repertoaret. Finn gjerne frem en instrumentalversjon av sangen(e) du ønsker å jobbe med slik at jeg utelukkende kan fokusere på hva jeg kan gjøre for å hjelpe deg på best mulig vis. Jeg har tilgang på avspillingsustyr, herunder trådløse høyttalere, i mitt sangstudio. Dersom du er usikker på hva du kunne tenke deg å jobbe med er det naturligvis helt uproblematisk å snakke nærmere om det på timen.

Kan jeg avbestille en sangtime uten å betale for den?

Ja, det er fullt mulig så fremt timen avbestilles senest 24 timer i forkant av avtalt tid. Avbestillinger som skjer etter dette blir fakturert med 600 kroner, uavhengig av timens varighet. Hvis avtalen er forhåndsbetalt mister du timen ved avbestilling senere enn 24 i forveien. Dette gjelder også ved bruk av gavekort.

Kan jeg ta sangtimer hos deg selv om jeg ikke har så mye erfaring?

Det er klart du kan! Ved første øyekast kan det kanskje virke veldig avansert å synge når du leser begreper som muskelkoordinasjon, pust og støtte. Fortvil ikke, øvelsene og teknikkene jeg underviser tilpasses den enkelte sangers nivå slik at både kropp og intellekt forstår hva som skal gjøres, hvordan det skal gjøres og ikke minst hvorfor det skal gjøres.

Kan vi ha sangtime over Skype eller FaceTime?

Ja, det kan vi! Ved avtale om sangtime via Skype finner du meg ved å søke opp caannestad som er brukernavnet mitt. Om timen skal foregå over FaceTime kan du lagre mobilnummeret mitt som er 458 51 907.