Hva sier sangelever og kursdeltakere?

Dette (Timanikurset for CVT-lærere, red.anm.) var svært detaljert og nevenyttig! Et kurs og en teknikk som endelig klarer å pin-pointe det mange pedagoger er inne på av begreper rundt støtte og pust. Både kropp og hodet fikk rikelig input og fornyet forståelse av disse begrepene. Veldig inspirerende! Tusen takk!
— Allister Kindingstad, Høyskolelærer i sang ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo
Christer har gitt meg skreddersydd undervisning spesielt tilpasset mine behov, mål og fysiske forutsetninger, noe jeg aldri fikk før jeg begynte hos Christer.
I tillegg til å ha en enorm kompetanse så er han en fantastisk lærer. Han er engasjert, motiverende, tydelig, inspirerende, tålmodig og tilpasningsdyktig. Du vil garantert få noe positivt ut av sangtimer hos Christer, det er ingenting å nøle med!
— Bendik Sæther Wessel, sangelev
God støtte er noe som er viktig for sangere, men det er likevel et konsept som det kan være vanskelig å jobbe med, i hvert fall har det vært det for meg. Hos Christer har jeg endelig begynt å få støtten på plass. Christer har mange gode verktøy og innfallsvinkler til å jobbe med sang, og han er god på å bytte strategi hvis den første ikke skulle virke. Med det blir det alltid morsomt og utviklende å ta sangtimer hos Christer.
— Espen Skevik Høe, sangelev
Christers metode å undervise på er unik,
og har gitt meg en ny glød, trygghet og selvtillit som sanger.
— Nora Slapgaard, sangelev
Christer er en nydelig, fleksibel og dyktig sanglærer. Han hjelper meg med justeringer så jeg får til ting jeg trodde var umulig for meg, allerede første time. Jeg får økt selvtillit, trygghet og masse latter! Anbefaler Christer på det varmeste.
— Marina Kaldhol, sangelev
Komplett sangteknikk har gitt meg mange nyttige redskaper, større kontroll og hjulpet meg langt på vei til å finne min ønskede sound. Dette har jeg lært i trygge rammer, med mye moro og godt samspill- takket være Christer! Han er allsidig, imøtekommende og en fantastisk pedagog. Anbefales!
— Ronja Stunes, sangelev
Tydelig, kunnskapsrik. Flink til å konkretisere med egen stemme. Engasjerende!
— Tone Åse, førsteamanuensis ved NTNU-Institutt for musikk
Christer er en fantastisk inspirerende kursholder som holder balansen mellom teori og praksis på et inspirerende og morsomt nivå for deltaker
— Susanne Nøst, sangelev
Christer en en fantastisk sangpedagog. Jeg har blitt undervist i sang i mange år, og trent masse på klassisk sangteknikk. Hos Christer har jeg så langt fått undervisning i “Edge”, noe mine klassiske sanglærere aldri klarte å lære meg. Christer ga meg konkrete, håndfaste og overkommelige verktøy og øvingsmetoder for å nå målet mitt. Jeg merket stor effekt allerede noen dager etter sangtimen, med litt øving hver dag. Innen kort tid satt det jeg skulle kunne, og det blir fremdeles bare bedre og bedre. I tillegg til at Christer er en utrolig dyktig lærer som gir deg enkle fremgangsmåter, er det også veldig godt å ha sangtime med ham. Man får en veldig god følelse i seg selv og det man holder på med. Han er en “feel good”-sanglærer! Men til forskjell fra mange andre “feel-good”-lærere så får man faktisk kjempebra resultater. Man merker også at Christer liker å undervise, noe som gjør undervisningen veldig bra. Man får ikke samme utbytte av noen som har samme kunnskaper som ikke liker å lære det bort. Jeg ville absolutt ha anbefalt ham til folk jeg kjenner, og jeg har allerede gjort det. Ikke vent, book time med Christer nå! Du kommer ikke til å angre.
— Solvi Skogstad, sangelev
Jeg har i mange år vært utøvende musiker og opptrådd i små og større lokaler rundt omkring i Norge. En utfordring for meg har alltid vært utholdenhet i stemmen. Etter 2-3 kvelder med synging i 3-4 timer (som disse jobbene krever) har det ikke vært mere stemme igjen. Jeg har da vært avhengig av 2-3 hviledager før jeg kunne jobbe igjen. Jeg har alltid vært bevist på sangteknikk og har tidligere fått undervisning for å unngå å overanstrenge stemmen. Etter å ha jobbet en kortere periode med Christer har jeg virkelig opplevd en fantastisk forandring. Nå synger jeg mye mindre anstrengt, og det føles fantastisk. Stemmen låter veldig mye bedre og jeg får merkbart flere gode tilbakemeldinger på det jeg gjør som sanger. I skrivende stund har jeg en kontrakt på 11 dager spilling, 4,5 timer hver kveld, og det fungerer - kveld etter kveld. Mange takk til Christer for veldig god hjelp!
— Erlend Christensen, sangartist
Christer er en inspirerende og flink lærer. Kan anbefales på det varmeste!
— Linda Holm Johansen, sangartist og CVT-lærer
Jeg vil på det varmeste anbefale min kollega og venn Christer, både som sanger og sangpedagog. Han har en stemme som det er en nytelse å lytte til, og en formidlingsevne som går rett til hjertet. Som sangpedagog er Christer svært engasjert og nærværende. Han har solid kunnskap om sangteknikk, og med sin humoristiske og lite selvhøytidelige væremåte evner han å skape en trygg atmosfære der man føler seg sett og ivaretatt. Ønsker du en sang til en spesiell anledning, eller en dyktig sangpedagog som hjelper deg til å utvikle ditt potensiale som sanger, så ta kontakt med Christer. Det vil du ikke angre på.
— Mette S. Pearson, sangerinne og CVT-lærer
Hvis du har lyst at lære at synge, kan jeg varmt anbefale min herlige sanglærer Christer T. Aannestad! Han er altid tålmodig, positiv, opmundtrende og superflink! Han tror på dig evig og altid, selv når du for n’te gang mister håb om mestring og motivation. Han hjælper dig indtil du får det til! Tak Christer :-)
— Susan Frances Deane, sangelev
Jeg har tatt noen sangtimer hos Christer, og det har hjulpet meg masse! Han er flink, jobber veldig presist og legger opp etter den enkeltes behov og ønsker. Som en som har bakgrunn mest fra klassisk sang var det utrolig nyttig med en lærer som har en så variert bakgrunn og forståelse for forskjellige stemmetyper! CVT-teknikken er spennende og hjelper deg å finne vidt ulike klanger og aspekter ved stemmen din, på en måte som er trygg og sunn. Anbefaler Christer for alle som vil finne ut mer om stemmen sin med hjelp av en hyggelig og dyktig pedagog!
— Kristin Lundemo Overøye, skuespiller og sangerinne
Engasjert, ærlig og rett på sak!
— Sunniva, kursdeltaker
Sinnssykt gøy å være på kurs med Christer! Man får bare lyst til å synge, synge, synge!!
— Marte Aune, sangerinne og Timani-lærer
Dersom du ønsker å lære å synge eller du vil bli bedre til å synge eller du underviser i sang anbefaler jeg et kurs i CVT. Du får konkret anatomisk og fysiologisk kunnskap om instrumentet og kroppen, og en innføring i hvordan man kan bruke det samme instrumentet til å synge i alle stilarter på en sunn og fri måte. CVT-lærer Christer Aannestad er den fødte pedagog og gir videre av sin kunnskap og forståelse om stemmeapparatet på en ydmyk, tydelig og humoristisk måte.
— Siri Waagen Evensen, sangerinne og Timani-lærer