Lær øvelser og teknikker som:

- Er sjangeruavhengige og tilpasset ditt nivå
- Forbedrer pust og støtte
- Motvirker spenninger i halsen når du synger
- Utvider stemmeomfanget
- Gir mer stemmekraft og flere klangmuligheter
- Optimaliserer kroppens muskelkoordinasjon

Når kropp og stemme spiller på lag

Etter endt sangutdannelse ved NTNU-Institutt for musikk i 2009 har jeg brukt utallige timer på å fordype meg videre i vokalkunstens og fysiologiens verden. For hva vil det egentlig si å synge fritt og uttrykksfullt? Og hva er egentlig en optimal pust og støtte? Jeg opplever at svarene på disse spørsmålene ligger i en solid dybdekunnskap knyttet til vokalteknikk og hva som faktisk foregår under huden når vi synger (og spiller). Som autorisert lærer i Komplett sangteknikk og Timanilærer tilbyr jeg den nyeste kunnskapen innen vokalteknikk og muskelkoordinasjon for sangere og instrumentalister. Min erfaring er at vi først kan overvinne fysiske hindre og designe den personlige "sounden" vi alltid har ønsket oss når kropp og stemme arbeider som et enhetlig instrument. Les mer om mine undervisningsmetoder her.

Priser

(Gjelder fra 1.1.2019)

Sangtime medio, 60 minutter (mest populær)
kr 690,-

Sangtime grande, 90 minutter
kr 890,-

Sangtime molti, 60 minutter (for 2-4 personer)
kr 1 290,-

Canto pachetto* - 11 sangtimer til prisen av 10
kr 6 900,-

(*må forhåndsbetales og avvikles innen 6 måneder)

Betingelser

Bindende avtale
Sangtimen regnes som bindende når vi har kommet til enighet om tidspunkt. Avtale kan inngås via kontaktskjemaet, SMS eller Messenger. Muntlig avtale, for eksempel ved oppføring av ny time etter endt undervisningstid, er også bindende.

Avbestilling eller endring av tidspunkt 
Ønsker du å avbestille/endre tidspunkt må dette foregå skriftlig senest 24 timer i forveien. Undervisning som avbestilles etter dette blir fakturert med 600 kroner, uavhengig av timens varighet. Hvis avtalen er forhåndsbetalt mister du timen ved avbestilling senere enn 24 i forveien. Dette gjelder også ved bruk av gavekort.

Ikke møtt til time
Møter du ikke opp til avtalt tid, eller avbestiller timen etter oppstart, faktureres du for hele timen. Hvis avtalen er forhåndsbetalt mister du timen. Dette gjelder også ved bruk av gavekort.

Betaling
Faktura sendes til din e-postadresse i slutten av måneden, eller etter avtale. Pakketilbudet Canto pachetto og gavekort må forhåndsbetales og avvikles i løpet av 6 måneder. Ved betaling etter forfall kan det påløpe renter og gebyrer etter statens satser. Utestående betaling vil bli oversendt til inkasso etter én betalingspåminnelse.